infiniti forums   infiniti forums

Go Back   Infiniti Forum > Infiniti Forums (Infiniti SUVs) > Infiniti Full-Size SUV Forums > Infiniti QX56 Forum

Advertisements
cars connected social network




Notices


Infiniti Forum: 2013 QX56 fuse or wiring issue. NEED HELP
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-03-2018, 07:17 PM
Kal_el Kal_el is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 3
Default 2013 QX56 fuse or wiring issue. NEED HELP

Hi forum! I’m usually pretty good with locating fuses but I can’t for the life of me figure this out.

My drivers side front parking light went out. My drivers tail light is also out. I cannot find in the 3 boxes in the engine bay or he the fuse box on the drivers side cabin the fuse for this.

Has anyone else had this issue? Thank you for your help!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-03-2018, 11:04 PM
marctronixx marctronixx is offline
Senior Member
SUPER MODERATOR
 
Join Date: Sep 2011
Location: Los Angeles
Posts: 1,071
Default

does the light hyper flash when you activate that side?

the fuse is located in the IPDM box in the engine room.

Fuse #46 10 Amp
Reply With Quote

  #3  
Old 07-04-2018, 12:24 AM
Kal_el Kal_el is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by marctronixx View Post
does the light hyper flash when you activate that side?

the fuse is located in the IPDM box in the engine room.

Fuse #46 10 Amp
Thank you for the reply. There is no hyper flash.

I will check the fuse tomorrow. Thanks again!
Reply With Quote
  #4  
Old 07-04-2018, 09:29 AM
marctronixx marctronixx is offline
Senior Member
SUPER MODERATOR
 
Join Date: Sep 2011
Location: Los Angeles
Posts: 1,071
Default

i think i misread your post.

so, its not the BRAKE lamp that is out, its the parking lamp in the rear correct? as in when you turn the left blinker/signal on the left turn signal/blinker works normally yes?

if so that may be fuse #47 (10 amp), so check both.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-05-2018, 02:34 PM
Kcrebel Kcrebel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Tupelo, MS
Posts: 377
Default

This sounds like a bulb failure moreso than a fuse failure. One would think if it was a fuse both sides would be out for each light.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-05-2018, 06:25 PM
marctronixx marctronixx is offline
Senior Member
SUPER MODERATOR
 
Join Date: Sep 2011
Location: Los Angeles
Posts: 1,071
Default

that is my thinking as well, especially since it's not the turn signal that I thought he said...

odd that both went out at the same time though....
Reply With Quote
  #7  
Old 07-06-2018, 09:56 PM
Kal_el Kal_el is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 3
Default

Hi guys. Thanks for chiming in. It’s was a fuse. F7 located on the passenger box. I appreciate the responses!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
infinitiforum.net recognizes that "Infiniti", "Nissan", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Nissan Motor Co. Ltd.. These terms are used for identification purposes only. infinitiforum.net is not affiliated in any way with Nissan Motor Co. Ltd. or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on InfinitiForum.net requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Infiniti? Check out your options at the links below: